Nå har jeg ved flere anledninger blitt bedt om å legge denne oppskriften ut, så her kommer den.....
Leter du etter den perfekte bakekaken? Den som du alltid kan servere og ha med til selskap? -Jeg har funnet den.
I ett par annledninger nå har jeg laget denne , og rosen for smaken av kaken er til å rødme av. Nå er det ikke jeg som har opprinnelsen til denne oppskriften, men har brukt den som basis og laget den slik at den smaker slik jeg vil ha den.
DETTE TRENGER DU TIL BUNNEN:
(bunnen bakes 1 gang)
Sett ovnen på 180 grader.
Legg bakepapir i en rund form- standard str.
(kjøkkenmaskin er komfortabel, men ikke avgjørende)
55 g mel
2 egg
4 SS sukker
50 g hvit sjokolade
Dette er pr bunn som blir ca 2 cm tykk.
Legg bakepapir i en rund form (standar str) i bunn og opp langs kantene.
Miks egg og sukker til det får en tykk konsistens. Sikt melet over og bland inn med en metallskje. Smelt sjokoladen og bland inn i røren. Hell røren i formen og stek på nederste rist i ca 20 min.
La bunnen kjøles helt ned på rist og legg tilbake i formen (husk bakepapir i bunn og opp langs kantene)
DETTE TRENGER DU TIL TOPPING:
350 g hvit sjokkolade
3 dl fløte
300 g philadelphiaost
1 ts gelatin pulver
Kok opp fløten og ha i gelatinpuleveret og sjokoladen.
La dette smelte helt, slå av platen og ha i philadelphiaosten. La dette kjøle seg ned til den er kjølig, men fremdeles flytende og hell over kakebunnen. Sett den i kjøleskapet i ca to timer.
Ta den deretter ut og dra en smørrkniv langs kanten melleom kake og bakepapir for så og fjerne papiret helt. Dryss over med ønsket pynt og server.
Lover deg at du blir spurt om oppskriften;)
Nyt uken! Nich og Kat
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar