torsdag 12. mai 2011

Pastasalat med grillet Chorizo

Sommeren er godt igang, og man vil gjerne bruke mere tid ute en inne i denne halvdelen av året. 
Da blir våre middager enklere å lage og lettere å spise. 
De siste ukene har hjemmelaget sushi, tapas, grillmat og pasta vært våre favoritter. 

Har en god nabo som var så vennlig å røpe denne enkle herlige sammensatte retten, og den må bare deles med flere.


DETTE TRENGER DU:

Fullkorns pasta/vanlig pasta
Sukkererter
Chilli paprika
Chorizo/bacon/parmaskinke etc
Parmesan
Seter rømme/vanlig rømme
Majonaise

SLIK GJØR DU:

Kok opp pasta tillpasset ditt behov, med litt salt i vannet. Vi valgte Sopps fullkorns macaroni. 
Stek eller grill Chorizo og/eller bacon og skjær det i skiver.
Kutt opp sukkererter og chilli paprika i ønsket størrelse.
Sil vannet av macaronien og bland oppi grønnsakene. 
Bruk en ostehøvel og høvle store flak med parmesan over.......

......Så tar du 1 del majonaise og 2 deler seter rømme og blander alt godt sammen.........


Kjøttet kuttes opp og blnades med resten. (spar litt kjøtt til å dryssse på toppen-ser pent ut).

 
Vips! Så har du laget ett fantastisk måltid som smaker fantastisk og gikk fort å lage. Du kan for eksempel servere det med hvitløks bruchetta og en kald pils:)

Nyt maten og de tidlige sommerdagene.

Nich og Kat

0 kommentarer: