Sommeren er godt igang, og man vil gjerne bruke mere tid ute en inne i denne halvdelen av året.
Da blir våre middager enklere å lage og lettere å spise.
De siste ukene har hjemmelaget sushi, tapas, grillmat og pasta vært våre favoritter.
Har en god nabo som var så vennlig å røpe denne enkle herlige sammensatte retten, og den må bare deles med flere.
DETTE TRENGER DU:
Fullkorns pasta/vanlig pasta
Sukkererter
Chilli paprika
Chorizo/bacon/parmaskinke etc
Parmesan
Seter rømme/vanlig rømme
Majonaise
SLIK GJØR DU:
Kok opp pasta tillpasset ditt behov, med litt salt i vannet. Vi valgte Sopps fullkorns macaroni.
Stek eller grill Chorizo og/eller bacon og skjær det i skiver.
Kutt opp sukkererter og chilli paprika i ønsket størrelse.
Sil vannet av macaronien og bland oppi grønnsakene.
Bruk en ostehøvel og høvle store flak med parmesan over.......
......Så tar du 1 del majonaise og 2 deler seter rømme og blander alt godt sammen.........
Kjøttet kuttes opp og blnades med resten. (spar litt kjøtt til å dryssse på toppen-ser pent ut).
Vips! Så har du laget ett fantastisk måltid som smaker fantastisk og gikk fort å lage. Du kan for eksempel servere det med hvitløks bruchetta og en kald pils:)
Nyt maten og de tidlige sommerdagene.
Nich og Kat
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar