"Det enkleste er ofte det beste sier de". Det som er sikkert er at det enkleste er mer en godt nok det også! Koteletter og poteter. Det må jo være perfekt på en Tirsdag. Og vis du lager porsjonen ekstra stor har du laget klar til lapskaus dagen etter.
Sånn i forrhold til å lage denne retten, er det svert lite noen kan bidra med på kjøkkenet siden poteten koker på egenhånd og kjøttet steker seg selv uten serlig mye hjelp.
Noen tips derimot har vi til ett enda bedre kotelett måltid.
DETTE TRENGER DU:
Kokefaste poteter
Nakkekoteletter
Salt og pepper
Melange
1 glass vann
SLIK GJØR DU:
Sett potetene til koking.
Ha godt med smør i stekepanna og legg kotelettene oppi når smøret er godt smeltet.
Pepre og salt siden som vender opp mot deg. Når kjøttet har fått en gylden steke skorpe, snur du kjøttet og fortsetter med samme prosses på andre siden. Når den har blitt like gylden, heller du vannet over og setter på ett lokk. La dette koke i 10 til 15 min. Snu kjøttet en gang under denne tiden.
Ønsker du mere kraft, tilsetter du litt mere vann. Denne kraften blir nemlig helt nydelig å mose med potetene.
Da kjøttet er klart er mest sannsynelig potetene klare også, og du har ett deilig måltid.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar