søndag 14. mars 2010

Kyllingfilet i kantarellsaus

Har dere en oppskrift dere syns vi burde teste og legge ut her, send den til oss.



Hei igjen. Denne helgen har vært full av aktiviteter. Vi var på D´sound på Fredag, Simone synger fantastisk og stemningen på Rockefeller var super. Lørdag var det teater med barna samt tre bursdager som skulle besøkes, og søndag (i dag) var det barnedåp for lille Lykke. Vi har smakt oss gjennom masse deilig denne helgen og noen av oppskriftene blir lagt ut de neste dagene. 

Skal dere derimot lage noe ekstra spennende denne uken anbefaler vi denne retten. En veldig enkel rett å lage og smaker helt fantastisk. Kan fint servere denne i selskap også.


Dette trenger du:

Kyllingbryst
1 pose med kantarelsaus (brukes som basis til sausen)
2 dl hakkede cashew nøtter
1 beger creme freche
2 dl melk
1 dl vann
ca 10 store kantareller/champignon
Ris, fritt valg og mengde
Salt og pepper

Slik gjør du:

Stek filetene slik at de får en gyllen farge.  Hakk Cashewnøttene og skjær soppen i små biter. Bland poseinnholdet med melk , vann og 4 ss creme freshe. Legg de stekte filetene i en avlang ildfast form. Hell blandingen over filetenne. Dryss over med sopp og nøtter. Sett formen i stekeovnen på 200 grader i ca 10/15 min. 
Server eventuelt med ris og salat.
Veldig enkel måte og lage en helt fantastisk middag på. 

Som nevnt, om noen har en spennende oppskrifter på lager, del dem med oss.

Nich og Katrine



0 kommentarer:

Recent Posts