søndag 7. februar 2010

Sunday morning breakfast...


...det var den helgen. Frokosten kom sent i dag. Deilig å ikke ha for mye tidspress på ukens eneste ordentlige hviledag.
Vi satt og så på reprise av Celebert Selskap og kjente at vi ble stadig mere sulten. Da falt valget på omelett, stekte poteter og salat. Og hvis man gidder å dandere tallerkenen litt fristende, blir det en nytelse for øyet også.

Slik gjør du:

-Stek baguetter ut i fra anvisning på pakken.
-Kutt opp rå poteter (mandelpoteter brukte vi) og salat.
-Stek potetene i melange på middels til sterk varme. Ha gjerne med rødløk etc.
-Mens de stekes klar gjør du klar til omelett.
-Til to personer brukte vi tre egg. Tillsett en ts vann og pisk dette sammen med gaffel til den er luftig.
-Når potetene er klar, bytter du ut ptetene med eggeblandigen og heller i stekepannen. Skru ned til  middels varme.
-Dryss over ønsket inmat i omeletten, vi tok champingnon og ost.
-Sett så på ett lokk og la den heve.
-Sjekk omeletten på undersiden, når den har en lys gyldenstekt utseende er den klar.
-Dander alt sammen på et tallerken og du har en nydelig frokost i dobbel betydning.

I dag skal vi forsøke å få ut flere oppskrifter på snadder retter. Og vi er allerede i gang med å tenke ut dagens middag. Følg med...

0 kommentarer:

Recent Posts