fredag 5. februar 2010

Mini Fondue!


Dette er en super deilig forrett som er nesten for enkel å lage.

Dette lagde vi når vi kom hjem fra jobb idag, og satt og koste oss i 30 minutter.
Barna likte ikke osten, som er en Fransk Camambert, men da ble det mer på oss:)

Slik gjør du:

Fjern embalsjelokket fra Osten, men la resten som består av tre og papir ligge igjen.
Legg Osten i ovnen på 200 grader i 10 til 15 minutter.
Ta ut Osten, og skjær bort toppen med en skarp kniv. Dypp Fransk loff og Druer i den varme Osten med en Fondue gaffel, og lukk øynene mens du nyter. 

Vin til? Ja takk.

2 kommentarer:

Jean sa...

ÅÅ husker så godt vi spiste nydelig oste fondue hos dere for mange år siden.Har lenge lurt på hvordan dere laget den og hva dere hadde i.Har en fondue her men har aldri laget noe i den *kremt*:P men nå ser det ut som jeg må prøve en dag gitt ;) Blir inspirert av bloggen deres asså!! Masse godt!!

Carlie´s Kitchen sa...

Hei du:)
Oste fondue er en av mine favoritter. Denne varianten er enkel, men smaker også super godt. Skal snart få lagt ut oppskriften her så har du den;)
Må ta en ny middag snart da!
God helg og klem fra Katrine

Recent Posts