fredag 19. februar 2010

Candy vs. Strips and Dip




Vi kom hjem fra Danmark idag, og etter litt søvn foran OL sendingen, hentet vi gutta i barnehagen. De fikk 2 valg til litt snacks for kvelden, og det er med et varmt hjerte og stolthet jeg kan fortelle at Snopet er nærmest urørt, mens Grønnsaks dippen vår er borte. Vi valgte alle våre favoritt grønnsaker og danderte det litt pent på et tallerken. Gutta var med å lagde dippen.
Veldig bra og ha med barna på kjøkkenet å lage mat for man får så utrolig fine muliheter til å prate med de om forskjellige ingredienser, hvor det kommer fra, smake, og ikke minst se hvordan retter blir til...

Dip´n besto av:

5 dl med Naturell Yoghurt. Hell Yoghurten i en tett sil, og la vannet renne ut i 10 til 15 minutter.
Da har joghurten blitt fastere og egner seg perfekt som dipp.
Ta så en handfull med friske urter bestående av


-Basilikum
-Koriander
-Gressløk


Mos dette i en mortel. Bland det inn i yoghurten med


-en Hvitløks fed
-Aromat krydder (smak til etter eget ønske)
-en knivspiss med malt Muskat






La dippen stå å godgjøre seg i 15 min slik at urtene får godgjort seg ordentlig.
Imens snitter du opp de grønnsakene dere selv elsker.


Nyt helgen folkens!

0 kommentarer:

Recent Posts